+36 20 945 4266 info@kepkeret.hu

 

KÉPKERETEZÉS AZONNAL!

 

Hatalmas választékban 30 percen belül csak nálunk!

Gyorsaságunk, hatalmas raktárkészletünk és 35 éves tapasztalatunk okán is azonnali képkeretezés szolgáltatásunk egyedülálló Budapesten! Legyen szó standard méretű képről vagy képkeretről nálunk biztosan megtalálja álmai keretét. 

HA NINCS KÉPE, MI ADUNK HOZZÁ!
Több ezer raktáron lévő képből, poszterből, nyomatból különböző stílusú és méretű képből válogathat kedve szerint. Nálunk megtalálja a  leghíresebb képek és festmények reprodukcióit. Vannak képeink lakberendezőknek, gyerekeknek, felnőtteknek, apukáknak, anyukáknak és nagyszülőknek is. Vannak fekete-fehér és színes képeink is. Jöjjön be és nézzen körbe Nap utca 29 alatti központi üzletünkben vagy látogasson el a Mammut I. bevásárló központban lévő üzletünkbe. Válogasson kedvére és vigye haza azonnal a kiválasztott képet és a hozzá illeszkedő képkeretet. Nálunk biztosan megtalálja amit keres.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KÉSZ KERETEK AZONNAL ELVIHETŐK!
Több ezer standard méretű kiváló minőségű kész keretünk várja a 9×13 cm mérettől a 70×100 cm-es méretig. Több száz paszpartuból és rengeteg üvegből vagy plexiből állíthatja össze a sok milliónyi variációs lehetőségből az Ön igényének leginkább megfelelő keretezett képet amit azonnal haza is vihet.

AZONNALI KÉPKERETEZÉS KÉSZLETEN LÉVŐ STANDARD MÉRETŰ KÉP ÉS KERET ESETÉBEN !
Ha standard méretű hozott vagy készletünkből kiválasztott képhez standard méretű keretet választ hatalmas készletünkből akkor kollégáink a teljes nyitvatartási idő alatt azonnal összeállítják Önnek a keretezett képet amelyet azonnal el is vihet! Nem kell várnia rá sem napokat, sem órákat! Mindössze néhány perc és már viheti is a keretezett képet! A szolgáltatás mindkét üzletünkben elérhető!

EGYEDI KÉPKERETEZÉS, EGYEDI IGÉNYEK SZERINT 30 PERCEN BELÜL CSAK NÁLUNK!
Valósítsa meg egyedi elképzelését. Nálunk az egyedi képkeretezésre sem kell napokat / heteket várnia.Azonnali képkeretezést egyedi igények és egyedi méretű képek esetén is vállalunk. Hétköznap 08:00 – 12:00 óra között leadott megrendeléseket a raktáron lévő több mint 650 különböző képkeretlécből 30 percen belül tejesítjük! Az egyedi méretű, egyedi igények szerinti azonnali képkeretezés szolgáltatásunk kizárólag a Nap utcai üzletünkben vehető igénybe!

Nem tudunk róla, hogy bárhol máshol ennyi időn belül ekkora választékból lenne lehetősége azonnali képkeretezésre!

SEGÍTÜNK ÖNNEK A VÁLASZTÁSBAN!
A képkeretezés olykor körülményes feladat lehet. Hatalmas a választék, ráadásul a keretnek a képen túl a szoba stílusához is illeszkednie kell. Amennyiben bizonytalan, hogy a kiválasztott képhez milyen keret illik a legjobban, központi műhelyünkben tapasztalt eladóink készségesen segítenek Önnek a döntésben.  és a képhez legjobban illő keretet fogják javasolni. 

35 éves szakértelmünk több mint 630.000 elégedett ügyfelünk
a garancia rá, hogy Ön sem csalódik majd, ha minket választ!

 

VÁRJUK ÖNT BUDÁN IS!
Budapesten a MAMMUT I. Üzletközpontban található üzletünkben is hatalmas készletről választhat standard méretű kész képkeretek és művészposzterek közűl különböző méretekben. Standard méretű nálunk választott vagy Ön által hozott képét üzletünkben választott standard kész keretünkkel kollégáink készséggel azonnal összeállítják. Egyedi méretű és egyedi igény szerinti képkertezést mintakollekciónkból  ebben az üzletben csak néhány napos átfutással tud rendelni!

Központi műhely
Cím: 1082 Budapest, Nap utca 29.
Telefon: +36 1 313-1666
Mobil: +36 70 391-0926
Fax: +36 1 219-3209
Email: info@kepkeret.hu
Nyitvatartás:  
Hétfő – Csütörtök 8.00 – 16.00
Péntek 8.00 – 15.00
Szombat – Vasárnap  ZÁRVA

További információért keresse munkatársainkat!