+36 20 945 4266 info@kepkeret.hu

Cégtörténetünk


1986-ban Budapesten alakult cégünk jogelődje, két testvér családi vállalkozásaként. Saját gyártású termékeinkkel és közvetlen gyártói beszerzéssel igyekszünk kedvező árakat kialakítani ügyfeleink számára.

Kezdetben a pattintós képtartó gyártása folyamatosan bővült a képkeretezéssel kapcsolatos egyéb tevékenységek sorával. Még a 80-as évek végén elkezdtük a fotókeretek gyártását és forgalmazását. 1992-től már egyedi képkeretezéssel is foglalkozunk és ebben az évben hoztuk létre első üzlethelyiségünket. Cégünk ettől az évtől kezdve már olasz alapanyagokat is vásárolt. 1995-től elkezdtünk képkeretlécet, posztert importálni és több mint 700 képkeretléccel nagykereskedőként is jelen vagyunk a piacon.

Cégünk által forgalmazott képkeretlécekkel a képkeretezőket látjuk el folyóméterben történő árusítással, illetve úgynevezett „chop-service”-szolgáltatással, amely magába foglalja a mintasarok alapján történő méretre vágást, összeállítást és keretezésre történő előkészítését. Ez a szolgáltatás a szakmabelieket anyagilag tehermentesíti, nem kell alapanyagról gondoskodni, mindössze egy kódolt mintakollekciót kell a falra feltenni. Igény szerint üvegről is mi gondoskodunk.

www.kepkeret.hu  webáruházunkat 2012-ben hoztuk létre, melyben közel 1000 terméket kínálunk. A megrendelt magas minőségű termékeinket környezettudatos csomagolással látjuk el. Az elmúlt 38 év alatt több mint 1.100.000 elégedett vásárlónak köszönhetően Magyarország egyik legmeghatározóbb képkeretező cégévé váltunk.

Gyors, minőségi kiszolgálás, alacsony árak, akciós ajánlatok! Képkeret és képkeretezés gyorsan, kedvező áron!